About IKO

About IKO

IKO Groep

IKO is een toonaangevende producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatie en waterdichtingsoplossingen. Met meer dan 30 fabrieken en 4500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada.

Onze visie

IKO is nog steeds een familiebedrijf, én financieel onafhankelijk, zodat korte communicatielijnen en snelle beslissingen zich vertalen in een zeer wendbaar en slagkrachtig bedrijf. Dit heeft er onder andere toe geleid dat IKO in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een top 3 bedrijf in de sector van hoogrendements PIR hardschuim isolatie in Europa.

Bij IKO is het onze dagelijkse missie om duurzame en ecologisch verantwoorde waterdichtings– en isolatie totaaloplossingen te ontwikkelen voor gebouwen. IKO produceert alle componenten zelf: bitumineuze en kunststof dakbanen, hoogrendements PIR isolatie en vloeibare waterdichtingssystemen. En dit allemaal onder het IKO merk.

IKO values

Kennis delen:
Wij geloven dat samenwerken om kennis en inzichten te delen in een klimaat van teamwork en operationele perfectie zal leiden tot het beste aanbod voor klanten en een gezonde werkomgeving voor werknemers.​

Integriteit:
Wij geloven dat door eerlijk, respectvol en verantwoordelijk te handelen en door rekenschap af te leggen, we aan de verwachtingen van de familie zullen voldoen.

Lange termijn:
Wij geloven dat bij elke beslissing rekening moet worden gehouden met de huidige en toekomstige gevolgen voor werknemers, klanten en leveranciers, alsook met het waarborgen van een blijvend succes van de organisatie.

Prestatie:
Wij geloven dat door onszelf voortdurend uit te dagen om alles wat we doen te verbeteren, we een meerwaarde creëren voor iedereen.

Bescheidenheid:
Wij geloven dat bescheiden zijn zorgt voor een eerlijke, open en respectvolle interactie met alle mensen, zowel intern als extern en ongeacht hun rol.

Wendbaarheid:
Wij geloven dat een open blik hebben, alternatieven overwegen, en bereid zijn tijdige beslissingen te nemen op basis van kennis, ervaring en degelijke informatie, belangrijk is voor ons succes.