IKO en Music for Life

IKO en Music for Life

IKO duikt mee het water in voor het goede doel!

Heeft u ooit al een rijdend zwembad gezien?

Een rijdend zwembad speciaal ontworpen en gemaakt voor het goede doel? Dan moet u zeker uitkijken naar de Warmste Week georganiseerd door Studio Brussel. Kultuurgroep Keldertrapken uit Essen-Horendonk gaat stunten voor het goede doel en IKO helpt daar graag aan mee!

Ten voordelen van  vzw Spectrum bouwt Kultuurgroep Keldertrapken een rijdend zwembad. Op 23 december vertrekt het zwembad vanuit Essen richting Wachtebeke om op zondag 24 december aan te komen op het domein Puyenbroek in Wachtebeke .

Om het water in het zwembad alvast warm te houden kunnen de mannen van het Keldertrapken rekenen op de IKO enertherm isolatie! Steun samen met ons het goede doel! Help Keldertrapken mee om een mooi bedrag te verzamelen voor De Warmste Week!

 

VZW Spectrum – De Vlotter

Vzw Spectrum is een organisatie uit de Noorderkempen die zorg verleent aan personen met een handicap. Sinds april 2017 is deze vzw gestart met een dagwerking voor personen met een handicap genaamd De Vlotter.

De ligging van De Vlotter zorgt ervoor dat het team echt inclusief kan werken. Ervaren begeleiders bieden de bezoekers van de dagwerking zoveel mogelijk activiteiten in de buurt aan. Dat gaat over werken op een boerderij, in winkels of bedrijven, in het dienstencentrum of bij mensen in de buurt. Daarnaast zijn er activiteiten in het huis zelf voor de deelnemers waarvoor extern “werk” moeilijk is. De dagwerking biedt zorg op maat.

 

Meer weten over “het rijdende zwembad” of over De Vlotter? Surf dan naar de website van Keldertrapken of bekijk wat ze uitsteken onderweg naar domein Puyenbroek in Wachtebeke op hun facebookpagina!